Една слика – илјада зборови (Октомври)

1

За секој ден од месец Октомври Ви подаруваме по една слика која ќе ви го стопли срцето…зборови не се потребни…една слика е илјада зборови.

 • 1
 • 2
 • DIGITAL CAMERA
 • 6
 • 5
 • 4
 • 7
 • 9
 • 8
 • 12
 • 10
 • 11
 • 13
 • 15
 • 14
 • 16
 • 18
 • 17
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 24
 • 25
 • 26
 • 28
 • 27
 • 29
 • 30
 • 31

Ваш коментар