Книги за деца кои ги учат на вредностите во животот

7

Сите родители се трудат децата да ги учат и воспитуваат од малечки… Тогаш е периодот во кој тие се учат на вистинските вредности во животот.

Со таа цел една македонска издавачка куќа издаде книги со разнобојни, инспиративни и мотивациски приказни на неколку различни теми (Несебничност, Простување, Искреност, Другарство и Бес и караници).

ТОПЕР најде интересен начин да им се приближат на децата книгите, но и некои од најважните вредности во животот.

 

  • Nesebicnost
  • Prostuvanje
  • Iskrenost
  • Drugarstvo
  • Bes i karanici

Ваш коментар

1 коментар

  1. Posted by Љубица, at Reply

    Дали ги има книгите во ДВД издание ?