Купете честитки со кои ќе посакате убави желби за Новата Година и Божиќ.

3

Многу порано многу се купуваа честитки со кои се посакуваа најразновидни желби за Новогодишните и Божиќните празници. Денестоа поретко се случува.
Затоа драги пријатели еве една доба идеја за мала добрина е да купете честитка и да посакте убави желби. Може и по пошта а може и директно во сандаче да ја ставите.
Радоста кога стига чичко поштар или кога го отвараме поштенското сандаче и и си зимаме честитка е неизмерна.

Ваш коментар