Напишете со вашето дете писмо до Дедо Мраз.

4Дедо Мраз е дедо кој сите дечиња го сакаат. За да ја откриете Новогодишната и Божиќната желба на своето дете, напишете писмо до Дедо Мраз. 
Објаснете дека ако ја напише желбата на хартија и биде умен цела година, Дедо Мраз за Нова Година и Божиќ ќе му ја исполни желбата. Нека желбата за Новогодишниот подароче се најде под Новогодишната елка или во Новогодишното чорапче. 
Идејата е прекрасна, а поубавно чувство од радоста на децата нема.

Ваш коментар