Направете список на дечиња на кои ќе им подготвите новогодишни пакетчиња

6

Штом дојде Декeмври сите почнуваме со подготовки за Нова Година. Се купуваат лампиони, украси, поклончинња за најблиските од семејството. Се прават пакетчиња за најмилите, за дечињата. Затоа денес направете список за кои дечиња оваа година Вие ќе бидете Дедо Мраз.
Со едно пакетче освојуваме една детска насмевка и радост во малите детски срца.

Ваш коментар

1 коментар

  1. Posted by ОЖТМ ДЕРЈА Невладина организација Сузана МУСЛИ Претседател, at Reply

    Ве молам до колку е можно да ни подарите 60 новогодишни пакетчиња за ранлива група на деца од Општина Чаир