Новогодишен концерт за децата со посебни потреби

2

„Јас имам прекрасни очи, заразна насмевка и секогаш знам кога имате потреба од прегратка.
Исто така, јас имам Даунов синдром, тоа е дел од мене а не дефиниција за тоа која сум јас“.

Разликата е само во еден хромозом, но во љубовта нема разлика!
Таа не брои хромозоми и не забележува разлики.
Да не правиме разлики, да ги поддржиме!

“Вистината е дека сите сме исти, и одговорот е љубов”

Да бидеме дел од Новогодишната магија  и заедно со децата со посебни потреби  да се радуваме и да пееме.

24.12.2015 во 18.00 часот во Домот на Културата Антон Панов во Струмица

Ваш коментар