Подарете насмевка на случаен минувач

1

Насмевката не чини ништо, но многу дава. Ги збогатува оние кои ја примаат без да ги осиромаши оние кои ја даваат. Насмевката не може да се купи, не може да се бара. Таа е без вредност за никого додека не се подари. Некои луѓе се премногу уморни за да се смеат. Затоа на тие луѓе подарете им една од Вашите насмевки бидејќи никому не му треба насмевка толку многу колку на оној кој нема насмевка да даде. Затоа драги наши пријатели подарете некому една насмевка денес 🙂

Ваш коментар