Пратете електронска картичка

3

Технологијата која ја користиме секојдневно е важна комуникациска алатка. Компјутерот и интернетот ни овозможуваат на многу лесен начин да покажеме некому дека ни недостасува, дека мислиме на него, да посакаме побрзо оздравување или да честитаме некој значаен ден во нечиј живот.

Со само неколку клика можеме да пратиме електронска картичка. Нас тоа ќе не “чини” пар минути од нашево време, а сликата со насмевка, цвеќе, убава порака или едноставно едно “ми недостасуваш” или “мислам на тебе” можат да разубават нечиј ден.

Обидете се 🙂

Ваш коментар